Öland

Öland
Solnedgång

söndag 6 januari 2019

Då gör vi ett försök i morgon

Denna helgen försvann också fortare än nödvändigt. Inte gjort mycket och det ag har gjort har gått långsamt. Blev inget jobbat i fredags mer än några timmar hemifrån. Och då det jag ansåg vara mest akut. Sov en hel del och där emellan så vilade jag. Maken hämtade mig efter att han hade slutat och vi var hemma riktigt tidigt. Det blev inget firande av lilla Lina som blir 3 år idag, Men jag hann köra en första maskin tvätt och få den torr redan under fredags kvällen. Eller torr vet jag inte för jag plockade inte ner den förrän på lördagen. Upphängd blev den dock.


I lördags blev ytterligare en maskin tvätt fixad. En hastig utflykt till Kalmar. Maken skulle köpa lite tillägg, jag fick en kort stund spelande och därefter så blev det till att åka till affären med näring till mitt citronträd. Nu är det inköpt. Får se om citronträdet överlevde chocken av att få lite näring. Första gången sedan den flyttade hem till oss. Vi skulle ha kollat om stege samt hämtat paket i Borgholm men där var orken slut så det blev inget. Det fick bli mat och hem och vila.


Idag har jag dock hunnit med att hämta paketet. Och det mest för att kunna lämna in det till min mamma på vägen till övernattningslägenheten. Det var nämligen tillbehören till klänningen som Lina fick i julklapp. Och får bli födelsedagspresenten. Min mor ska nämligen dit och tar det med sig. Fick bli pulled pork till middag och medan den skötte sig till stor del själv så började vi packa ner julkulorna samt alla tomtar i tyg.


Efter maten blev det till att packa bilen, förbereda allt som gick och sedan köra. Maken hade saker som skulle lämnas tillbaka till affären där det var köpt. Någon uppgradering. Vi behövde mer. Ett snabbt stopphos föräldrarna där både mamma och pappa behövde en hjälpande hand med inställningar osv. Jag fick kaffet mamma råkade få med sig. (Jag hade köpt 3 paket. Ett till henne och två till maken men det råkade bli allihop hem till henne. Och de har inte perkolator vilket vi har.) Därefter raka vägen. Nu är allt uppburet och uppackat. Bara släcka ner pc-n för att sova kvar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar