Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 31 januari 2019

Äntligen torsdag, en dag kvar

Vaknade och var seg. Kom dock upp, blev klar och kom iväg. Fick bli thermokjol idag, Tack och lov var det inte heller riktigt lika halt idag som igår. Men det tar tid oavsett. Det får dock ta tid. Men det börja kännas i kroppen nu. Som om man hade gjort ett jättepass i gymmet utan att ha tränat på längre. Lyckades dock med konststycket att vara än tidigare idag än jag var igår.


Hann med en hel del på jobbet och fick åter bevis på att världen är liten. När man träffar en människa för första gången och man känner samma människor. Har också hunnit göra stora delar av en leverantörs önskan. Kommer dock behöva det mesta av morgondagen också. Dvs av tiden som är över efter alla möten och dess förberedelser. Eller jag har redan förberett för ett i morgon. Kom ifrån jobbet i någorlunda vettig tid.


Tog en lite längre runda hem än till jobbet. Även affären fick ett besök. Behövde lite att äta. Blev en omväg både till affären och därifrån. Väl hemma och äten blev det inte mycket gjort. Det som återstår är att släcka ner datorn, packa ihop den och ner den i väskan. Att lägga mobilen på laddningen och sedan försöka sova så gott det går. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar