Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 9 januari 2019

En dag som inte blir som man hoppades

Vaknade och var trött. Skulle bara och så vidare. Slutade med att jag var på jobbet ännu tidigare än igår. Nåja, gör ju inte så mycket. Sen dök det upp lite akuta saker, och lite andra akuta saker. Bara för att ta över en kollegas akuta saker. Höll på så mest hela dagen. Till kunde vi konstatera att jag hade ätit huggorm uppfödd på anabolas och taggtråd. Men attans vilken effekt det blev på det! Så i morgon kommer en leverantör med operatör och utbytesdelar. En annan leverantör åkte hem efter löfte om bot och bättring samt att vi skulle prias. Kanske skulle vara på detta sätt oftare.


Har dessutom hunnit med lite förebuggade, en del projektjobb samt kratta bana åt kollega som är iväg. Men gick ändå hem runt 17. Tyckte det kunde räcka då. Attans så kallt var det också. Lät det dock ta en timme att gå hem. Men det berodde mest på att det blev långa rundan men i en hyfsad takt för att inte förfrysa. Väl hemma fick det bli bil till affären längst bort. Skulle bara ha bröd men ta bilen till närmaste affären kändes väl lyxigt och gå ville jag inte. Å andra sidan blev det en hel kasse. Lite papper, ägg, ost osv.


Hem igen och åt. Då dök det upp 4 raider och ett gäng som gärna ville ta dem samtliga. Snäll som man är ställer man ju. Att det är roligt dessutom gjorde inte saken sämre. Fuskade dock en aning. Gick till första och sen åkte vi runt ett par tjejer och jag. Sen gick jag från den sista men den är också närmast. Fick lite nyheter från forntids kollega. Kom på att det är en attans tur jag har en snäll make. Nu skall jag dock borsta tänderna och sova lite. Är ju en dag i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar