Öland

Öland
Solnedgång

söndag 27 januari 2019

En kylig helg

Även om det var kallt förra helgen så var det iaf fint väder. Det kan man inte säga om denna. Igår lördag var det iaf ganska ok men dagens väder hade mycket att önska. Jag fick ihop nästan en mil igår och idag är det nog inte ens 500m. Inte nog med att det var kallt. Det blåste också och från lunch och framåt så snöade det också. Det fick bli en kort helg och vi åkte så snart diskmaskinen var klar och tömd.


I övrigt har denna helg mest varit vila. Började dock fredagen med en kort men intensiv och maken följde med. I lördags blev det en bättre promenad. Blev en kortare på fm och en längre på em. Och idag blev den som sagt inte alls lång. I övrigt så har tvätten fixats, en mängd matlådor, blommor vattnade, fåglar matade, det sista av julpyntet uppburet och så blev inget mer gjort. Bar upp det sista gjorde för övrigt maken. Han har också sopat snö ett antal gånger bara idag.


Med tanke på väder och vind började vi köra flera timmar tidigare och var framme som vanligt. Fast det klart det blev ett kortare stopp hos ena brodern. Dock var hastigheten typ 70km/h mest hela vägen. Och inte ens E4-an var skrapad. Så roligare väglag har jag kört i och omkörning var inte att tänka på. Blev dock omkörd ett par gånger varav den ena låg i diket en km längre fram. Men vi kom fram, bilen tömd och allt uppackat. Nu väntar tandborsten sen ska här sovas. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar