Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 8 januari 2019

Så lyckades man ta sig igenom denna dag också

Och inte bara ta mig igenom, jag var på jobbet en halvtimme tidigare idag. (Fast jag gick hem efter 8 timmar idag också.) Hann gå en runda innan maken kom, sedan en gemensam tur för att avsluta med ytterligare en pytte tur. En normal promenaddag vad det gäller steg och aktivitet. Dock fixar jag det inte på samma tid än. Men så finns hostan fortfarande kvar och så fixade jag att hänga med på lunchturen.


Dagens bästa upptäckt var att det är bra att ha lite koll utan att ha koll. Att dessutom vara lite före underlättar också. Slapp att bli jagad utan kunde bara servera information när jakten skulle börja. Ok, det var med en del hjälp av andra kollegor men iaf. Å andra sidan fick de hjälp med annat som jag hade fixat så smetar man ut det så var många sysslor fixade.


Ska väl erkänna att väl hemma har jag inte orkat göra speciellt mycket. Å andra sidan så plockade jag bort alla 9 tomtarna redan i fredags så inget julpynt att plocka bort. Bara belysning i lägenheten och den tar vi nästa vecka. Låter bara bli att ha den tänd. Fast det är å andra sidan rätt trevligt ljus. Får se. Kan ju släcka den på söndag. Nu ska jag dock sova. 3 dagar kvar denna veckan och jag hade tänkt fixa samtliga. God natt!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar