Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 16 januari 2019

Blöt mitt i veckan

Det var väl fuktigt i luften när jag gick till jobbet och vi ska inte tala om hur det var när jag gick hem. Men det var inte mycket som var torrt iaf. Maken var tidigt i morse så det blev jag också. Fast jag nyttjade det till att gå extra mycket. Och tur var det för när väl dagen var över så var det nästan uppehåll typ 5 min mellan varje skur. Och regnade det inte så blåste det om det inte gjorde både och. Så vad hjälpte det att man hade paraply?


Fick bli en lunchpromenad också. Regnade en stund innan vi gick för att vara uppehåll tills vi kom nästan halvvägs. Vi kunde alls lika gärna fortsätta att gå. Jag hade dock varit smart och bar på mitt paraply och därmed klarade jag mig hyfsat. När vi närmade oss jobbet igen så var regnet borta. Jag lär nog inte bli fri från förkylningen nästa vecka heller. om jag ska vara omväxlande genomblöt.


I övrigt så för varje sak jag hann avsluta idag kom det två nya in. Dock avslutades minst tre saker innan de hann bli en massa arbete. OCH det är alltid tacksamt. I morgon ska förhoppningsvis ytterligare lite hamna under övervakningslampan istället för jaga på... Klurar lite på om man kanske skulle gå hem en aning tidigare i morgon. Ska nämligen ner till kollegorna som kollar inkommande. Ska vara där klockan 15 och i en dryg halvtimme. Går jag då så är jag inte tillbaka på kontoret förrän straxt före 16. Så har jag ingen back log innan jag går kan jag ju lika gärna gå hem istället. Och därmed lär jag väl få jobba till 18 istället....


Fick bli utemat idag. Möte upp maken och så slapp vi fundera på vad vi skulle äta hemma. (Eller rättare sagt jag slipper fundera på vad ska äta efter jobbet i morgon.) väl hemma fick det bli en dusch och sedan har jag gjort absolut ingenting. Tänkte fortsätta med sova straxt nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar