Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 februari 2018

En andra semesterdag

Vi var kvar i Stockholm även större delen av söndagen. Men vi skulle vara ute ur rummet senast 12 och frukost serverades bara fram till 11. Så efter en lite senare frukost packade vi ihop och checkade ut. Då jag hade sett inte bara en väska utan även två dagen innan på MoS så gick vi tillbaka dit. På lördagen hade jag bara klämt och känt på dem ca 4 gånger. Blev ett par varv även på söndagen. Dock utan att köpa någon.


Efter någon timme dök en gammal kompis upp som inte bodde så långt bort. Blev till att fika. Sen blev det till att prata och prata och så pratade vi lite till. Det var väldigt länge sedan vi träffades sist så det var en del att ta igen. Och plötsligt var det dags att ta en snabb teknisk paus och sedan lämna. Av någon anledning så väntar inte tågen på en annan utan en annan får vänta på dem. Men SJ höll tiden med bravur. Vi var tom framme någon minut före tidtabellen!

(Kompisen var nyttig och valde sig en macka medan maken och jag valde var sin liten söt semla. Den minsta de hade. Maken fick dubbel ranson grädde. För när väl min var borta så var de försvinnande goda. Tack kompis för fika.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar