Öland

Öland
Solnedgång

söndag 11 februari 2018

Och där försvann den

Helgen alltså och då började jag den redan i fredags morse. Var hemma från jobbet ca 01,15 och kröp ner i sängen så snabbt jag kunde. Tyckte inte jag hann somna innan klockan ringde. Stängde bara av och sov en halvtimme till. Men sen skulle maken ha lite hjälp att bära ner. Dock var han inte klar när jag råkade se något jag ville kolla upp. När jag åter var på plats 15 min senare hade han redan burit ner allt och åkt. Själv tog jag en promenad på 40 minuter innan jag fixade till mig, köpte biljett och gick till perrongen för att åka till Kalmar.


Denna gång gick tåget raka vägen utan byten. Väl framme så började affärerna öppna så smått. Gick dock mest runt och vandrade. Var dock inne i en butik och hittade dvs överdelar som jag kunde tänka mig. Blev till slut 4 st för 200kr. Kunde jag leva med. Runt halv två hade jag fått nog av att gå runt. (Hade dessutom fått för mig att mitt fika kort låg i väskan som följt med maken. Samt att på de ställena jag kunde tänka mig att äta på var det rätt tjockt med folk.) Det fick bli bussen hemåt. Var rätt trött och upptäckte inte förrän tämligen sent att det var bussbyte. Kom iaf hem runt 16,00. Tåget klev jag på 8,36..... Rätt trött.


Sen vet jag inte riktigt vad helgen har tagit vägen. Helt underbart väder både fredag och lördag. Tvätten har jag fixat, blommorna fått sitt, fåglarna lika så. Och plötsligt är det söndag kväll och man behöver lägga sig för att orka med kommande vecka. I kommande vecka ska jag vara på plats, behöver dock tömma mitt skrivbord, hurts och skåp. Ska komma en ny till den avdelningen jag lämnar som ska sitta där jag sitter just nu. Men kvalitetschefen sa ju upp sig så jag lånar väl det kontoret tills jag vet vart jag ska sitta. Det lär lösa sig. Men först ska jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar