Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 31 januari 2018

Halv vecka och lång dag

Vaknade redan 03,19 av att jag var arg. Jag drömde alltså att jag var rejält upprörd. Kunde sedan inte somna om så när väckarklockan väl ringde var jag rejält trött. Några minuter senare hade jag kunnat somna om och sova flera timmar. Jag steg dock upp och gjorde mig i ordning. Ca 15-20 min före jag brukar gå så klev jag ut genom dörren. Var alltså i god tid på jobbet idag. Men pigg har jag aldrig blivit under dagen.


Hann med lite mer än jag trodde. Börjar också ana en ljusning i ett kommande problem. Vi får dock några tuffa veckor men sen så lär det bli betydligt bättre. Har också äntligen fått en öppning i ett problem med en leverantör. Hann även dela upp en hel hög leverantör med kollegan i systerfabriken samt få godkänt för utbildning i Stockholm 11 april. I går saknades kollegans chefs godkännande. Det kom idag. Nu ska jag bara kolla om vi ska anmäla oss var för sig eller båda samtidigt.


Jag blev inte klar och kom inte iväg när jag hoppades. Var inte klar men när jag väl var det så accepterade jag skjuts till övre delen av vägen som jag bor längs. Dock lugnade vädret sig lite där och då så jag tog mig en promenad på en dryg halvtimme när jag ändå var ute. Riktigt skönt men motion blev det inte så mycket av idag, Och väl hemma blev det bara enkla mackor. Och en stunds slöande innan jag gjorde spagetti och köttfärssås. Så nu finns det 4 matlådor till. 1 tar jag i morgon de övriga fryser jag ner. Och så behöver jag inte laga mat i ren panik till helgen.


Nu sa tänderna borstas och läggas. I natt vill jag helst sova hela natten och inget uppvaknade av att man är rosenrasande. Sen hoppas jag få lite besked som jag har blivit lovad samt som jag har bett om. Hade varit skönt om veckan kunde avslutas bättre än den började. Fast nästa vecka ser ut att sluta ännu bättre. Nuvarande chef tyckte jag kunde ta ledigt på fredagen. Känns väldigt lockande men vi får se om situationen tillåter det. Men nu var det tandborsten som gällde. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar