Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 februari 2018

Åter vardag

Och fullt upp på jobbet. Var på plats före jag behövde och kom ändå inte därifrån förrän en dryg timme efter jag borde gå hem. Får be kollegorna köra hem mig när flexen börjar så jag kanske kan komma iväg i tid. Vi har dock mycket som behöver göras så lätt blir det inte. Var ju dessutom ledig i fredags så det var en aning att ta igen dessutom. Kollegorna hade dock gjort det mest akuta och vi fick fortsätta idag.


Var inte alls lika trevligt väder idag som det var i fredags och i lördags. Dock var det tydligen inte så mycket bättre väder här då. Men lite bättre hade det gärna fått vara. Hann iaf med en del mer än jag trodde innan jag hade fått i mig frukosten. Alltid något. När jag skulle hem fick det bli en kvarts omväg då också. Å andra sidan så har jag heller inte varit ute sedan dess. Vädret var som gjort för varm choklad men hade behövt mer mjölk så nu fick det bli te i stället.


Har mest slappat efter att ha ätit. Behövde troligen det hoppas dock ha lite mer energi kvar i morgon så det kan bli en promenad också. Skulle inte skada alls. Men nu tänker jag runda av och se till att hamna i säng. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar