Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 20 februari 2018

Vilse i pannkakan

Var som jag trodde en anings tröttare i morse än igår. Var dock på jobbet i tid. Men det är värst vad mycket långsammare det går när man är trött. Avverkat mer än jag trodde och än mer som jag inte ens visste om. Men bra gick det. Hann givetvis med några nya katastrofer också. Som inte är värre än vanligt. Hade dock varit trevligt om man slapp dem så ofta.


Idag kunde jag dessutom smita hem i tid. Fast det berodde på att nya chefen som kom förra året kommer och säger tack och adjö i morgon. Vi kom på att en lite sak ville vi trots allt ha. Var min tur att fixa. Vi brukar turas om. Och skulle jag hinna med det innan affärerna stängde var jag tvungen att gå i tid. (Undrar vad man kan hitta på i morgon?) En aning kallare idag än i går för givetvis skippade jag thermokjolen på vägen hem idag också. Den kommer dock att vara på i morgon. Skulle visst vara -10° då. Och frysa gillar jag inte.



Väl hemma åt jag sen skulle jag bara tina lite innan jag skulle ta en promenad till. Blev i stället trött och slö. Bidde ingen promenad med andra ord. Dock en varm dusch. Hoppades det skulle hjälpa lite. Passar även på att ladda armbandet. Det ville visst ha lite mat. Snart håret har torkat så tänker jag krypa ner och sova. Ska bara komma ihåg och gratta min yngsta moster en gång till. Grattis! Och nu är det god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar