Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 22 februari 2018

En kvar

Arbetsdag. En tidig morgon kvar denna vecka. Idag har jag lekt brandman hela dagen. Förutom under leverantörsbesöket. Men det görs bara för att det brinner. Var iaf på jobbet i tid och gick hem fast det finns en hel del pyrande högar kvar att fixa till. Men jag orkade helt enkelt inte mer. Det fick bara vara tillräckligt. Dock var det iaf en väl halvtimme efter jag skulle ha gått.


Hann lagom in i lägenheten när vi gick ner till bilen. Maken ville till Växjö så jag fick subway till mat. Kan jag leva med. Fast vi började med att han fick köpa sina kakor till jobbet. Han ville bjuda sista dagen. Passade på att låta honom bjuda mig på lite bondkakor. En kaka mer i min stil. Såg till att få lite ärtsoppa på burk också. Nu behövs bara knäcke och ost också. För utan det äter jag inte ärtsoppa.

Mellan denna bild och den ovan är det 8 min promenad. Det handlar ofta om vad man vill se.

Väl hemma igen gick jag ett varv för det saknades steg. Hade dock ingen aning om hur många. Så väl tillbaka och tittande på appen så saknade jag fortfarande 400steg. Hade dock 6000 steg för mycket igår så det får jämna ut sig. Fast lite irriterande är det när det inte är mer än 400steg. Typ fram och tillbaka till stationen. Nåja finns annat att reta sig på om man nu måste reta sig på något. Nu ska tandborsten underhållas en stund och jag behöver packa väskan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar