Öland

Öland
Solnedgång

måndag 5 februari 2018

Rubrik?

Vaknade innan klockan men endast för att höra den ringa i typ nästa sekund. Var uppe och ute i bra tid idag. Man kan säga att det var en aning krispigt ute. Maken nämnde något om -9° så jag tog både underställ och thermokjol. Var tur det för väl på jobbet fick jag veta att tydligen var -13°. Hade jag vetat hade jag nog frusit fast på vägen. Nu gick det dock bra. Kändes dock inte riktigt så kallt utan mer kallt men skönt. Var ju dock ingen vind så kan ju varit därför. Och rör man på sig blir man varm.


På jobbet gjorde jag det mesta jag inte hade tänkt mig. Eller det var ungefär så det kändes. Fick dock en hel del gjort som jag inte trodde skulle finnas en chans till förrän mot slutet av veckan. Jag sitter så jag kan se ut om jag vrider mig och var gång jag gjorde det så var himlen blå och solen sken. Bestämde mig för att gå hem tidigt eller iaf så tidigt som det bara gick. Hade jag hat tur hade det blivit redan 15,00. Men säg när jag lyckas med något sånt? Kom iaf iväg för 16,00. Tror jag stämplade ut 15,46 eller något i den stilen.


Solen var iaf framme och det blåste fortfarande inte. Dock inte lika varmt som det var på lunchen när solen låg på. Var bara att knata på så man höll värmen. Klev innanför dörren precis lagom till att maken var klar. Blev till att äta lite och sedan fara in till Växjö. Makens bil ville ha nytt torkarblad till bakrutan. Sen skulle vi bara ha två saker i matbutiken. Blev en hel påse och lite till. Fast nu lär vi inte behöva handla de närmaste dagarna iaf. Jag saknade ca 500 steg när vi var tillbaka. Fick bli ett halvt varv runt centrum eller något mer. Beror på vad man räknar som centrum.


Lite slöande och nu återstår att borsta tänderna, förbereda kläder osv inför morgondagen.Tror jag ska göra det med en gång innan klockan springer sin väg. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar