Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 februari 2018

Nada nytt

Eller iaf inte utöver det vanliga. Upp i tid, hemifrån i tid, kom till jobbet i tid för att upptäcka att matlådan var kass. Suck. Det värsta var att det hade runnit ut. Det bästa att påsen den låg i tog det mesta, påsen som jag glömde slänga igår och som låg under tog resten. Tror jag räddade min nya ryggsäck. Chefen på besök eller ska jag säga forna? (Sista arbetsdagen.) En katastrof avhjälpt och ett par småbränder. En helt vanlig dag på jobbet med andra ord.


Kom tom iväg från jobbet i rätt hyfsad tid. Tog dock på mig drygt 1,5 timme att gå hem. Tänkte ta alla steg på en gång så jag slapp fler promenader. Men efter att ha ätit och vilat en stund tyckte maken att det vore inte helt fel med en promenad. Så jag följde med och såg till att få ihop nästan 4 km. När man gick åt fel håll var det en anings kallt annars helt ok.


Nu återstår att sova så man orkar med morgondagen. Har visst lyckats att fylla den till bredden och en aning till. När det inte är möten så är man på väg till eller ifrån möten. Hoppas dock komma ifrån medans det är ljust. Råkar vara rätt trevligt med dagsljus. Och halva sträckan hem räknar jag som ljus idag. Tar gärna några repriser. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar