Öland

Öland
Solnedgång

måndag 19 februari 2018

Vadå planera?

Uppe och klar så jag hann förlänga morgonpromenaden med ytterligare en bit. Dock mest för att igår blev det inte några steg alls att tala om. Och kroppen mår bättre med mer rörelse. Gammal kollega återkom idag till ny tjänst. Hade lovat att ta emot och starta upp vederbörande. Utöver det så klarade jag av att lösa ut ca 5 bränder och lite annat. Och ändå skulle man ha gjort. Jag gick hem nästan i tid istället.


Blev en något längre väg hem också. Kallare i luften på ett sätt som gjorde att man frös mer. Eller berodde det på att thermokjolen låg i ryggsäcken och vantarna i fickan. Väl hemma åt jag och satt ner en stund medan maken pratade fiber. Vi ska få det till huset innan året är slut med lite tur. (Eller få och få, vi får väl betala för den men den ska anslutas innan året är slut iaf.) Så nu är maken rätt nöjd. Både nytt jobb  och fiber i år. Kan det bli bättre?



När maken hade fått prata en stund. (Mest för döva öron dock.) Så tog jag på mig och gick ut en timme till. Var dock i affären också. Tyckte maken kunde få fira med lite glass. För det kunde ju inte vara som så att jag var sugen inte. Sen däckade jag och nu ska jag bara borsta tänderna för att därefter krypa till kojs. Hoppas kunna komma upp och iväg i morgon också ungefär samma tid. Men det är trötta tisdag i morgon så vi får väl se hur det går. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar