Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 28 februari 2018

Fryser

Ett mitt i veckan inlägg. From nu så stiger maken upp före mig och jag kan sova till nästan halv 7. Brukar dock vara uppe och påklädd då men är jag trött så går det. Enligt maken och hans app så var det -13° när han smet ca 6,20. När jag väl var på jobbet så sa kollegorna att det var ännu lite kallare. Tur jag inte visste det för jag tog en extra km före jobbet. Var ju nästan just och väldigt fint väder så jag passade på. Var helt ok att gå men man stod inte gärna still eller drog benen efter sig.

Har inte en susning om vad jag egentligen fick gjort på jobbet men blev klar med den ena uppgiften med deadline fredag. Nu återstår den andra. Fast på den är vi 4 som delar på. Och det är bara de stora tunga delarna kvar. Varav den ena behöver kompletteras med lite uppgifter från platschefen sen ska den vara klar. Den andra delen försöker vi göra lite var på mest hela tiden. Vår förhoppning är att det ska vara klart innan morgondagen är slut.


När det var dags att gå hem blåste det en aning förutom att bara vara kallt. En kollega tyckte synd om mig och försökte övertyga mig om att åka med in till centrum. Väldigt gulligt gjort. Dock avstod jag och gick iaf. Tur det för väl hemma hade jag fått ihop allt utom 300 steg. Och har jag inte fått ihop dem så överlever jag utan dem. Utan minsta saknad dessutom. Var dock nästan mörkt när jag väl klev genom porten.


Hunnit äta, förbereda inför morgondagen samt sett på tv! Maken har hittat en serie. Och det var tillräckligt kallt ute för att krypa under en filt. Kunde lika gärna hålla maken sällskap då. Nu ska lampan släckas osv. Jag behöver sova. 2 dagar kvar och de är mer än väl fullbokade men det ska nog gå det också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar