Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 februari 2018

Så var ytterligare en dag borta

Om man smeta ut vad jag har gjort denna veckan, så blir det mest jobba, sova och försökt att hinna att äta något när tillfälle ges. Det är dock tämligen generaliserat för givetvis har jag hunnit med en hel del men mest jobb så här långt. Dagen har dock inte genererat så mycket mer än mer jobb. Vi har en för revision inför en stor kund revision framåt försommaren. Vi kan väl summera första dagen med att det är tur det är 3 månader kvar lite drygt. Vi kanske kan hinna åtgärda det mesta på ett vettigt sätt. Om vi har tur och kan häfta ihop det med nya kvalitetsstandarden.


Annars så vaknade jag av att väckarklockan ringde och jag tyckte det var lustigt. Jag var ju redan vaken! Eller jag drömde iaf att jag redan var det. Var hyfsat tidig på jobbet och hann därmed fixa en hel del innan dagens maraton började. Hann även fixa en del under tiden. Jag och platschefen har försökt att dela på det samt sprida det till dem det berör. Vi har lyckats så där.


Enda fördelen med denna långa arbetsdag är att det nu finns mer tid att ta ledigt. Jag tog ett litet extra varv på vägen hem och hoppades att det skulle räcka. Det gjorde det inte. Enligt mitt armband så saknade jag 800steg. Men det behövde även laddas så de stegen få gå förlorade. För nu när det är laddat orkar jag inte gå ut. Får hoppas jag kan komma ikapp dem i morgon eller på fredag. Möttes av en make som inte kände/känner sig allt för pigg. Får hoppas det är bättre i morgon.


Jag har dock hunnit äta, sortera, rensa samt se ett avsnitt av något som hette timeless. Kan nog se fler avsnitt även om det var lite jobbigt att sitta still. Har något skit i kroppen också. Bara det inte är influensan för jag har bara inte tid med den. (Eller lust för den delen men det brukar man inte få välja själv.) Förmiddagen var det fint väder och något gråare eftermiddag så i morgon vill jag hemskt gärna ha fint väder hela dagen. Ska iväg några timmar där ett par timmar ska tillbringas i bil. Så kul är det inte att köra. Men först sova några timmar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar