Öland

Öland
Solnedgång

måndag 29 januari 2018

När det oväntade sker

Och i mitt fall handla det om att ta semester från vardagen och bo på hotell. Är man som jag ute och reser en del i jobbet så förr eller senare är man "kund/medlem" i en massa hotellkedjor. Sen att jag kanske bor på dessa kedjor en gång var 3 e eller var 4-e år är en annan sak. Fördelen med att vara med är att man blir uppgraderad om de råkar boka in för många (utan att man behöver betala extra) och att man får en del erbjudande.


Det var ett sånt jag nappade på. När man får betala för en och bo två och dessutom bara betalar för de billigare rummen men får bättre. DÅ är jag för mycket smålänning för att motstå. Sen ska jag väl villigt erkänna att jag trodde jag skulle få avboka det hela för att maken inte skulle vilja följa med. Men se tji fick jag. Han bokade raskt tågbiljetter. Sen att vi inte hade full koll på var hotellet låg i förhållande till olika transporter samt olika aktiviteter är väl inget att bry sig om. (Jag fick åtminstone massor av steg på kuppen.)


Så i helgen som var hade vi första semestern från hem och måsten sedan februari 2014. Kanske kan det ske igen? En miniresa som detta? För platschefen lovade att jag kunde få ledigt kommande helg också! Efter att ha dividerat en massa om att jag var tvungen att skrika när det blev för mycket och unna mig en ledig dag någon gång ibland. En fredag i februari kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar