Öland

Öland
Solnedgång

fredag 26 januari 2018

Äntligen helg och semester!

Jag både vaknade och kom upp tidigt idag. Dock var det tre raider jag ville ta så jag var inte ett dugg i tid för det. (Jag gjorde dock bara två raider och var på jobbet när jag behövde.) Om gårdagen var rörig har denna dag inte varit ett dugg bättre. Hann iaf göra det som var tvunget att göras samt lite till. Och hur mycket jag än avverkade så dök det upp typ 3 saker på varje som var gjord.


Oavsett så smet jag klockan 15 idag. Hann inte långt innan platschefen ringde. Dock ville han bara önska trevlig helg och tacka för en bra insats denna vecka. Fick påminna honom om att han gett mig semester denna helg. Varpå jag fick frågan varför jag svarade. Nåja, jag kommer inte att svara på jobbtelefonen denna helg för jag har semester enligt order.


Även om det kanske inte är becksvart lika tidigt som för en månad sedan är det fortfarande för mörkt för tidigt och jag blir lika trött varje gång mörkret sluter sig. Lika bra att borsta tänderna och krypa ner. Har ju semester och ska vila denna helg. God natt!

2 kommentarer:

  1. Och snart ses vi!! Hoppas du får en bra ledig helg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du klarade axeln tills du kom iaf....

      Radera