Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 23 januari 2018

Trött tisdag

Var trött när jag vaknade och inte har det gått över heller. Inte ens promenaden till jobbet hjälpte idag. Annars brukar man piggna till då. Har dock hunnit med en del och i morgon så är det leverantörsbesök som gäller. Dvs om det inte blir för halt eller snöstorm osv. För då blir mötet över telefon. Blir bara bättre fart om man har mötena på plats. Sorgligt men sant.


Hade årets första internutbildning idag. Så nu är det 17 man mindre att utbilda. Bra grupp med mycket diskussioner och mycket tyckande och tänkande. Materialet var något kortare än vanligt men vi diskuterade desto mer så vi drog ändå över tiden en aning. Nu är det bara 4 grupper kvar och den 8 feb köra jag sista gruppen för detta kvartalet. Sen ska vi se om inte någon annan tar över.


Hunnit med att renskriva mina delar på rapporten till kunden som gjorde revision hos oss för två veckor sedan. Kollegan har lovat att rätta det så det blir bra formulerat också.Vederbörande är suverän på det så varför inte ta hjälp med det då? Innan jag hann smita hem idag så stötte jag på en gammal leverantör som numera är gruppchef över andra benet i företaget. Riktigt trevligt möte blev det. Han tom lovade att godkänna inköpsbegäran om jag var snabb nog. Jag låter nog ändå bättre byxade personer köpa nya stolar till konferensrummet. Det behövs. Platschefen slängde en i går och idag gick nästa sönder.


Väl hemma hämtade jag maken och gick sedan till affären. Behövde både bröd och pålägg. Blev lite till. Så i morgon om jag kommer ihåg det ska jag ha lite mango med mig till jobbet. Annars får det bli när jag kommer hem. Hade inte klockan varit där den är hade jag ätit redan nu. Om jag kommer ihåg det ska jag laga till lite pasta med köttfärssås i morgon. Det sina i frysen på färdiga matlådor. Hade inga med hemifrån denna veckan.


Nu är det dock dags att slå ihop datorn och sova lite. Med lite tur får jag sova till klockan ringer i morgon och inte bara till straxt efter tre. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar