Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 17 januari 2018

Halva veckan avklarad

Vaknade lika tidigt idag men inte lika pigg. Med andra ord var jag inte klar och på äg till jobbet innan maken var klar i badrummet. Kom dock iväg i någorlunda vettig tid men tog god tid på mig att gå till jobbet. Ingen mening att bygga på flex i båda ändarna när jag bara har möjlighet att förbruka en dryg timme i veckan. Så idag åt jag en halvtimme i början och la på tre kvart på slutet. Var dock hyfsat effektiv på jobbet idag också.


Blev dock sen lunch. Hade min italienska chef till att komma på bra och vettiga långsiktiga lösningar på det som hittades förra veckan. (Dvs vi fick bra ammunition för stöd som vi vill ha.) Med denna hjälp så blir det dessutom global lösning och vi ska slippa liknande på andra håll. Har haft ett konstruktivt möte med en leverantör. Dock visste jag inte om att den skulle komma förrän typ straxt innan. Lönar sig med bra samarbete mellan avdelningarna.


Förberedelser för utbildning nästa vecka är i det närmaste klar, prioriterat PPAP är det krattat för så det ska gå både snabbt och smidigt med tur och bra hjälp med andra sysslor gjorde att jag kunde hjälpa andra. Ser fram emot flera dagar och veckor med denna effektivitet. Har tom i det närmaste gjort klart en tung uppgift. (Lyckades tom se till att chefens italienska uppgifter blev utförda. Fast det beror mest på att jag hade svaren.)


Gick betydligt fortare hem idag än igår. Behövde dock vila lite innan vi kunde åka in till Växjö. Maken behövde handla lite inredning till garaget. Fick en mugg. Han lovade att inte låna den kan inte förstå varför. (Ska visa när jag har tagit en bild på den.) Nu är det mesta förberett inför morgondagen. Ska bara sova lite först. Lika bra att försöka göra det med en gång. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar