Öland

Öland
Solnedgång

måndag 29 januari 2018

Ny vecka nya tag

Vaknade av att jag drömde om jobbet. Lika bra att stiga upp och ta sig dit. Gjort mer än jag trodde jag skulle hinna och missat en del som jag hade hoppats. Å andra sidan fick jag dessutom gjort en hel hög med saker ingen visste behövde göras. Hyfsat effektiv dag. Sparade dock en fil tills alla hade gått hem. Hann med allt utom en sida som jag tänker fixa till i morgon. Om jag inte går hem tidigt och gör den på onsdag. Deadline är egentligen nästa vecka men det är ytterligare 4 rapporter som ska vara klar till samma dag. Så ju fortare denna är gjord ju mer tid till de övriga.


Det regnade när jag gick till jobbet och det blåste rejält när jag skulle hem. Hade dock lite tur med både regn och vind. Regnet föll rakt ner så med andra ord räckte det med paraply för att inte bli blöt och vinden blåste åt samma håll som jag skulle så det gick nästan fortare att ta sig hem. Idag var jag duktig och åt bara innan jag klädde på mig och tog mig en promenad. Fick sällskap av maken. Dock bara tills vi hade handlat för sen gick han hem och jag fixade ytterligare en km.


Nu är kläder och matlåda inför morgondagen förberett. Tänderna borstade osv. Ska bara posta detta inlägg och sedan slappa lite innan jag kryper ner. Vill inte vakna redan runt 3 eller där efter för att inte somna om. (Sen vill jag dock att det slutar regna tills jag ska till jobbet i morgon för det slår rätt bra mot rutan.) Dags att avsluta så man fixar resten av veckan också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar