Öland

Öland
Solnedgång

måndag 22 januari 2018

En vacker helg

I helgen som var hade vi riktigt bra väder. I lördags var jag ute och gick i Kalmar i nästan 4 timmar. Var inte ens kallt. Var dessutom så skönt att jag glömde äta. Tur man hade allt förberett hemma. Eller nja, det mesta. För det blev tacos till middag. Hade kört en maskin tvätt som var upphängd för tork innan jag åkte in och den sista kördes när jag kom hem. (Hade tagit den första redan på fredagskvällen.)


Söndagen var inte ett dugg sämre även om vi hade fått snö mellan det jag slutade titta ut på lördagskvällen tills dess att jag tittade ut på söndagsmorgonen. Blev en hyfsad promenad då också även om jag inte hann med riktigt allt jag ville. Bilderna jag la in tidigare idag kommer från denna promenad.


Inte katten blev jullådorna uppburna på vinden. Å andra sidan glömde jag köpa plastbacken för utebelysningen både i fredags när maken var hos optikern och i lördags när jag bara gick och gick. Inte katten ville jag gå in när det var så pass bra väder. Inte kände jag för att handla heller för den delen. Men granen blev iaf nermonterad. Nu återstår bara den lilla granen men den är bökig att få loss från kontakten så den får stå där den står till maken tröttnar och tar bort den. Annars är all jul borta nu.


Idag var jag uppe hyfsat tidigt och kom iväg till jobbet i bra tid. Men jisses så halt det var bitvis. Lyckades dock hålla mig på benen både till och från jobbet. Där fick jag det mesta gjort av det jag hade tänkt mig. I morgon är dagen fullbokad. Tänker dock försöka ta mig hem runt 17 då också. Hade tänkt och ta en promenad efter att ha ätit idag när jag kom men latmasken slog till och jag kom ingenstans. Och nu tänker jag lägga mig för att orka upp i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar