Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 januari 2018

1-a dagen avklarad

Var på jobbet tidigt för att vara jag men väldans sen därifrån. Helt underbart att gå dit i morse. Hyfsat kallt men bra luft. Idag kom jag dessutom ihåg att stoppa vantarna i fickan och inte lägga dem på stolen hemma innan jag gick. Har kanske inte fått så mycket av mitt jobb gjort men kundrevisionen går iaf bra. Eller med tanke på hur läget är och har varit riktigt bra. Får mer tips och trix än avvikelser iaf. Helt underbar revisor. Vi ska ha nytta av revisionen och blir bättre av den och inte tryckas ner. Undrar om man kan få gå lite i lära där?


De kom en halvtimme, timme senare än först tänkt. Men redan till lunch var vi ikapp. Fördelen med att sakna både inköpare och logistikchef på plats för dagen. Det är även där vi har avvikelserna. Jag har ju inte allt som dessa två har. Och det var hur det ser ut idag som gällde. Vi var tom klara en aning tidigare än tänkt och har hunnit göra lite av morgondagens delar också. Jag hade dock en massa saker jag var tvungen att ordna innan jag kunde gå hem. Klockan passerade 18.


Eller gå hem, regnet öste ner och jag var trött så när maken ringde och frågade om jag ville bli hämtade så föll jag till föga. Fast innan dess hann jag sjunka till sandlådenivå åldern. Fick ett mejl av kollegan att jag var tvungen att se till att vissa saker var klara till en viss tid i morgon. Och reptilen i mig svarade att det kunde jag visst fixa. Tog vederbörande över revisionen i morgon då? (Fast givetvis är det fixat men iaf.) Frågan är varför kunde han inte mejla till vår koordinator på labbet och be henne om detsamma? För det är ändå henne jag ber fixa det....


Nåväl, väl hemma fick det bli mackor och tanken var varm choklad. Det sista smakade allt annat än gott så det hamnade i vasken och det blev i stället vatten. Sen blev det inget vettigt alls. Nu återstår att fixa kläder till imorgon och borsta tänderna. Håll tummarna för uppehåll så jag kan gå. Regnar det lär maken få köra mig dit också. Lika bra att göra klart och lägga sig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar