Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 januari 2018

Hyfsat effektiv

Jag kan inte med bästa vilja påstå att jag vaknade pigg eller har varit det idag. Men upp kom jag och var klar betydligt tidigare än brukligt men var inte tidigare på jobbet. Tiden försvann längs vägen. Men jag kom iaf fram utan att ha somnat längs vägen. Tur man går och inte kör bil. Innan lunch hade jag hunnit godkänna två PPAP, meddela samtliga berörda om det, rensa ur en massa papper som numera finns på serven istället och ändå hinna med lunchen i tid och de 45 min jag har rätt till. Eller nåja nästan.


Eftermiddagen vet jag inte var den tog vägen. Men hann reta upp mig en aning på förmiddagen. Tom så pass att platschefen försökte lugna ner mig. Fick dock rätt. Så nu gör vi det på mitt sätt. Lugn, metodiskt, rätt och bra. Inte ett hafsverk i ren panik. Där vi dessutom skulle förlora 3 arbetsdagar för en dags jobb. (Behöver inte åka till Norge nästa vecka utan gör det framåt april. Och passar då på att besöka båda leverantörerna och förlorar bara två dagar för två dagars jobb.


Kom dock inte riktigt hem i tid. Men och det gick inte så fort då heller för den delen. Fast det beror på att jag spelade pokemon medans jag gick hem. Lyckades kläcka äggen, fånga en hög samt sno två gym. Det tredje hade jag redan. Fanns dock ingen raid att ta. Var dock hyfsat effektiv förutom raider då.


Väl hemma var det till att äta och varva ner lite till. Därefter en utflykt till Växjö. Villhövde lite och medan detta skulle letas upp och inhandlas så hittades sånt vi verkligen behövde. Eller iaf anser maken att kaffe behövs. Förstår jag inte alls att vi gör. Vi har ju te! I kaffebutiken hittade jag även choklad till att göra varm choklad. Nu saknas dock mjölk för den orkade jag inte bära på och köpte därmed ingen. Har skrivit upp den på lista för inköp i morgon tillsammans med bröd och lite annat ätbart.


Nu återstår att krypa till sängs och sova. Kanske man orkar vara en aning piggare i morgon? En hel del kvar att förbereda inför kundrevisionen under onsdag och torsdag. Mycket är gjort men vi har hittat lite till som vi kan bli bättre på. Inte så att det kommer att vara klart till denna revision men vi kan iaf ha en plan för när, var och hur det kan göras och vara klart. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar