Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 30 januari 2018

Trötta tisdag

Hade svårt att komma till ro igår så jag sov som en kratta. Hoppas kunna sova bättre i natt. Trött som en husvagn i uppförsbacke efter för liten bil typ. Men jag kom upp och jag kom iväg till jobbet. Full rulle mest hela dagen men hann ändå göra det mesta som var planerat men inte allt som dök upp. Dvs det dök 5 min innan jag planerade att gå hem. Hann göra en del men inte allt och då blev jag ändå kvar mer än 1,5 timma längre.


Hoppas kunna få igen lite i morgon. Dock så fick jag med systerplantans platschef om att vi var tvungna att utbilda oss i april. Därmed så är vår platschef med på att jag också ska få utbildningen. En dag i stora staden igen. Får se om jag vågar chans på att tågen går som de ska eller om jag ska ta en övernattning. Köra bil tänker jag inte göra när utbildningen är ca 5 min från stationen. (Dvs om man hittar ut på rätt ställe....)


När jag väl kom från jobbet var det iaf nästan ljust eller iaf inte mörkt som det var igår. Får försöka komma hem en aning tidigare i morgon så jag får lite dagsljus. Behöver det känner jag. Mötte upp maken längs vägen och blev bjuden på mat. Eller en macka blev det. Men det var vad jag önskade mig. Därmed glömde jag koka spagetti och göra köttfärssås till ett par matlådor. Får försöka komma ihåg det i morgon. Får hålla tummarna att matlådan hinner tina tills det är dags att äta lunch i morgon.


Hunnit ta en kortare promenad samt förbereda morgondagen (om vi bortser från att tillaga matlådor). Nu ska lampan släckas och jag ska sova i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar