Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 4 januari 2018

En förlorad dag

Så till vida att jag fuskade och fick lift till jobbet av maken. Ingen 40 min promenad till jobbet så jag vaknade till inte. Var seg hela fm. Fick dock till alla möten, spontan revision, sammanställning, blixtmöte med den italienska chefen via skype och en massa annat. Och trots att jag var på jobbet 40 min tidigare än jag brukar var klockan plötsligt halv 1 och lunchen höll på att ta slut.


Eftermiddagen gick i en rasande fart den också. Lyckades dock lösa en uppgift som tillhör de som ligger utöver de jag ska göra. Smet dock en bra stund och hjälpte till att arkivera lite pärmar på labbet. Jag råkade veta var de gömt de tidigare åren så nu står ytterligare 2 år där och det blev bättre på kontorsdelen. När jag ändå var i tagen så röjdes skrivbordet också av. Det sista jag gjorde innan jag stoppade ner datorn i väskan för att jobba hemifrån i morgon var att damma av skrivbordet.


En raid, en fikapaus, en pakethämtning och lite matinköp senare var jag hemma. Efter att bilen var tömd var det lika bra att fylla på fågelmaten. Det var dock inte helt tomt så det kan inte ha varit för kallt. Eller så klarade de 3 dagar iaf. Sen packade jag upp. Blev sittande en stund framför tv-n en stund och såg på en film jag absolut inte förstod. Förstår inte ens att den blev gjord. Nåväl vila blev det iaf.


I morgon är jag ledig. Får sova ända till halv 8. Bör kanske vara uppe och i ordning till hantverkaren kommer som ska fixa lite värme till garaget. Medan denne gör det så passar jag på att jobba hemifrån. Så helt ledig är jag inte men sova länge får jag göra iaf. Nu ska här sovas i kvadrat när jag nu får chansen att göra det lite längre. Fint väder och jag "slutar" tidigt och är ute på eftermiddagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar