Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 11 januari 2018

Det gick ju!

Vaknade och trodde jag hade ställt väckarklockan helt galet. Så var det dock inte. Den var helt rätt ställd. Bara att masa sig upp och göra sig klar. Vågade inte sätt mig något så väl klar var det bara att knata iväg till jobbet. Hann med första mötet och göra lite innan det var dags att hämta kunden. Vi fick stuva om lite men det slutade med att när det väl var lunch var det en bra stund tidigare än plan.


Vi hade bokat tid med några så efter att ha ätit fick kunden en stund över att sammanfatta och förbereda redan där. Så väl klar med sista timmen behövde de bara en halvtimme att göra det sista. Alltså kunde de boka om sina tågbiljetter och åka hem 2 timmar tidigare, jag hann med mötet med min italienska chef samt möte en ev kommande leverantör. Jag blev dock sittande en stund till då mejlboxen var väl full. Lämnade dock en del till morgondagen.


Att påstå att man studsade av överskottsenergi när jag väl var hemma vore att ljuga. Dock åt jag bara lite innan jag tog maken med på en kortare promenad till affären för att köpa smör. Kan erkänna att det enda som inte kom med från affären var just smör. (Ok jag köpte ingen choklad heller.) Så även idag jag inte gjort ett skit sen. Jo jag stoppade ner lite av det jag vill ha med mig hem efter jobbet i morgon.


I morgon funderar jag på att ta sovmorgon. Fast det har jag inte tid med men en kvart kanske? Maken har lovat bror min att besöka honom och jag har lovat detsamma till mor min. Tur de inte bor så långt ifrån varandra utan att vi kan göra båda samtidigt. Nu ska tänderna borstas och jag stoppas i säng. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar