Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 18 januari 2018

Nåja

Vaknade och kom upp rätt tidigt för att när jag var klar lägga mig en liten stund till. Behöver jag ens andas att lite blev i längsta laget? Nåja jag kom iväg för att komma på att mina vantar ligger i bilen och min bilnyckel ligger i makens ficka. Vara bara till att hoppas att fingrarna fixade det ändå. Var rätt frusen om dem när jag väl kom fram. Och undan gick det därmed också.


Har inte varit riktigt lika effektiv idag men fått massor med saker som behöver göras gjort och en massa som jag inte ens visste att jag skulle göra. Nåväl, hoppas det blir bra i slutänden. Dessutom fick jag prata i telefon både till och från jobbet. Utan vantar. Ska bara komma ihåg att lägga till den tiden plus den jag la ner på att svara på mejl väl hemma. Det stjäl tid och är det svårt att få ledigt vill jag ha den lediga tid jag har ledig.


Oförklarligt trött när jag väl var hemma så någon nytta har jag inte gjort. Om man inte lägger in att förbereda för det som ska med hem i morgon. Maken har pratat med svågern. Vi ska inom kort komma till svågerns trakter. Och det pratas om olika matställen. Vi behöver visst vila och äta. Hotellrum har jag fixat någonstans men maten blir det värre med. Tror svågern helt enkelt får se till att rekommendera något mysigt, trevligt eller udda (glöm McDonald och sushi).


Nu ska jag borsta tänderna och krypa till kojs. En dag kvar denna veckan och jag har minst 3 PPAP och en del annat att fixa till innan helgen. Dock är en bara att signera för resten är klart men de övriga vet man aldrig med. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar