Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 april 2013

När man besöker IKEA och får goodie bag

Inte ofta jag kan lura med mig maken till IKEA. Än mer sällan jag kan få honom med mig på ett seminarier. Igår lyckades jag. De skulle visa aprils nyheter. Förvisso behöver jag egentligen inget men lite inspiration  kan aldrig vara fel.






Det blir mycket älg och ugglor denna månaden. De ska nog slå försäljningsrekord i Tyskland den närmaste tiden. För att inte tala om vad de småländska IKEA husen ska göra. Dock finns det en ny matta som jag skulle kunna bli ve.Maken gillade den än mer än jag. Fast mest av allt skulle jag vilja ha den nya spegeln. Fast med den medföljer bara två problem. Hur övertalar jag maken? Och var ska jag få plats med den?





Hittade inget på själva varuhuset som jag behövde. Dock gick vi över till Fyndet. Där hittade jag de två plädarna. Så nu kan de två svarta bytas ut ett tag. Dvs dem jag har i fåtöljerna och sitter på. Och 38kr kan det väl vara värt att få lite ombyte.





Maken lyckades med konststycket att få ett flak med lingondricka. Inte för att vi kommer att dricka den men lilla Emma kanske tycker om?? Hon får ju inte sådan här dryck om det inte är utflykt på fritis men på dessa 24 förpackningarna är datumet kort. Troligen låter jag henne dela med Emil. Annars lär hon få dricka ihjäl sig eller nå't.

Vad det var i Goodie bagen?? En bok och en förpackning med sugrör. Maken fick en likadan bag. Kan bli bra presenter eller nå't? För mig är frågan nu när jag ska få med mig maken nästa gång.

1 kommentar: