Öland

Öland
Solnedgång

söndag 28 april 2013

Bydgoszcz

Hit anlände jag rätt sent i onsdagskväll. Hade med mig tre kollegor och vi mötte upp nr 4. I normala fall brukar vi vara 2 men två är under upplärning. Direkt efter att ha checkat in på hotellet och lämnat väskorna var det mat som gällde. Var nog nästan 8 timmar tidigare vi hade fått något i oss.






Hotellet låg i den gamla delen av staden. Och det vi hann att se var det som låg på gångavstånd från hotellet.




Samtliga bilder fick jag ta på torsdagskvällen. När vi var klara med den dagens jobb. Ljuset var lite väl ljust för blixt men för mörkt för att vara utan. Klockan var ändock 20,00.




Vi har rätt långa dagar när vi är ute på jobb. Men denna delen av året har man ändå en chans att se lite. Även om det inte är mycket.




Alla hus vi såg var väldigt fina när man kom gående på rätta gågatorna. När vi gick andra så var de inte längre lika fina.




Fast kollegorna visste inte riktigt vad de var sugna på i torsdags så vi såg nog större delen av den gamla delen. Motion fick vi iaf. Gick nog i en halvtimme innan de hade bestämt sig.




På vissa ställen funderade man på om de skulle riva eller om de skulle låta huset trilla själv. Det var tämligen skevt iaf.




Eller vad tror ni om andra huset från höger?

1 kommentar: