Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 april 2013

Ännu en helg borta

Har dock hunnit med tvätten. Hade tur maken kom hem innan jag var färdig tvättad. Kunde med andra ord ta hans tvätt också. Total tom tvättkorg några timmar.

Har inte varit lika fint väder idag som igår. Tom snöade en liten stund under eftermiddagen. Det enda vita i gräsmattan är dock snödroppar för tillfället. Men det gör inget. Kan klara mig utan snö i ett halvår eller så nu.


Av blommorna kunde jag rädda två. Flaskliljan såg riktigt bra ut när väl den döda aloe veran försvann. Och klippte jag bara av "lianerna" på andra så såg den mycket bättre ut. Nu hoppas jag bara att den överlever det ingreppet. Å andra sidan är den krukan snart 15 år och då kanske man kan få lov att byta ut en växt om den inte skulle gilla behandlingen?

Var och handlade igår. Bla en diskborste. En blommig en. Det noterade maken väldans fort. Å andra sidan diskar jag oftare än han. Så den lär jag behålla tills den är utsliten. Har även passat på att fylla på lagret av tandborstar, tandkräm, tvål, diskmedel osv. Nu borde vi klara oss ett bra tag. Och jag slipper handla hem sånt på en evighet.


Maken provade ett par av sina nya byxor. Köpte honom två par i olika beige färger. Vet inte hur många gånger jag har trott att han var byxlös. Det syns inte att han har byxor på sig. Ser bara hyfsat solbränd ut på benen. Får fotografera i morgon och visa Er vid lämpligt tillfälle.

Men nu tror jag att jag ska försöka sova. Har legat och läst till efter midnatt ett par kvällar i rad nu. Kan bli lite jobbigt i morgon bitti. Så ingen bok i kväll. Har dock läst ut två sedan inlägget igår. Den ena bättre än den andra. Har dock sparat Kristina Olsson's senaste. Men den får jag ta nästa helg. Annars blir jag olycklig.


Har en adept att lära upp så jag behöver vara hyfsad pigg. Och på tisdag ska ytterligare kollegor läras upp. Behöver vara pigg då. Så raka vägen i säng är vad som gäller. Och det helst för en halvtimme sedan. En massa upplärning de närmaste veckorna framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar