Öland

Öland
Solnedgång

måndag 1 april 2013

En påsk med Emma

Ja eller iaf två dagar. Jag åkte dit i torsdags em och stannade till lördag em då maken hämtade mig. Jag anlände iaf en bra stund innan Emma skulle sova så hon fick leka lite först. Eller köra med moster om sanningen ska fram.

På fredagen var lillebror tvungen att hälsa på doktorn och kollas upp lite. Emma skulle vara hos Farmor. Jag skulle följa med in till det sjuka huset. Emma tyckte jacka räckte och moster höll med. Så Jacka det blev. Hon skulle ju bara vara ute till och ifrån bilen. Inte behöver man stor tjock overall då inte.

Emma kan ta på och av sig själv. Tom hänga upp jackan och lägga vantar och mössa där det ska vara. (En liten fundering där är när försvinner de kunskaperna? För plötsligt en dag när man kommer hem brukar man hitta allt det där på golvet.)

En favorit syssla för Emma är att bygga torn. Och så måste man se till att även Duplodjuren får mat. Märks det att hon är bonddotter eller? Dock började det snöa när vi skulle ut och gå. Jag drog Emma's vagn för denna gång skulle hon inte gå själv. Hennes mor fick ta lillebror. Vi roade oss med att köra ikapp bitvis. Vilket Emma gillade. Tänk att åka vagn när den som drar den springer.... Vad då att det snöar och är halt?? Det var ju roligt!

Nästa gång blir troligen om två veckor eller tre........

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att jag bor norrut, för här har solen lyst hela helgen. Klart att Emma passar på att köra lite med moster=)

    SvaraRadera
  2. Den där funderingen har jag funderat mycke på... :) Mysigt ni har tillsammans! Kram!

    SvaraRadera