Öland

Öland
Solnedgång

söndag 21 april 2013

Lång lördag

Åkte till Kalmar och klippte mig igår. Maken fortsatte till optikern. Han fick ett grymt uppvaknande. Nog visste han att han behövde glasögon men inte att de skulle kosta SÅ mycket!! Med andra ord välkommen till verkligheten!


Så nu ska han bara fundera på hur han ska göra. Med tanke på priset och dess skillnader tycker jag att han lika gärna kan ta det bästa och betala för det. Sedan kan han köpa billigare och använda som slit och släng däremellan. Men ett bra bra skadar inte.





Därefter till stugan. Maken skulle elda och jag leta vårtecken. Nog kändes det som vår hela helgen. Dock inte lika varmt idag som igår. Kanske kan bero på att det blåste mer idag? Och dessutom kallare. Fast lite bilder fick jag allt.

Hjälpte bara till mycket lite vad det gällde eldandet. Dock hjälpte jag till något mer med att släpa riset till högen som skulle brännas. När det hade brunnit nästan klart och var mest glöd är det ju dumt att inte utnyttja det tillfälle som då uppstår.



Med andra ord så grillade vi. Hämtade grannen och dess barn. De gillar att grilla korv. Själv gillar jag inte korv men det är smidigast att grilla så här.


Vi höll på tills himlen såg ut så här:


Dvs tills det var helt mörkt. Om jag hittade några vårtecken. Självklart men de kommer en annan dag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar