Öland

Öland
Solnedgång

lördag 13 april 2013

Intensivt

Gårdagen försvann i ett nafs. Hade möte inne i Växjö under förmiddagen. Skulle ha slutat klockan 12, det gjorde det dock inte. Parkerade mitt emot en butik jag tänkte besöka på vägen tillbaka till bilen. Betalade därmed för en halvtimme extra. P-böter är inget men behöver. Mötet drog över ca 20 min. Så när jag närmade mig butiken och därmed bilen var tiden ute. Bidde inget besök. Har alltså något att se fram emot.

Därefter hem och jobba. Har ju fördelen att kunna det. Och igår var det tur. Annars hade jag förlorat ytterligare en halvtimme. Dock tog jag fredag runt 15. Eller rättare sagt då tog jag en paus. För det blev en timme till senare på kvällen.


Maken kom hem, packade sin väska och for sedan vidare till tomten. Skulle fälla träd idag. Det har han dock inte gjort. Han ringde och pratade om någon dränering. Mer kan ni läsa om det här. Själv har jag varit hos min yngste bror och firat. Han fyller år i morgon. Blev bilder men de är ännu i kameran.

På vägen hem såg jag 4 polisbilar och två ambulanser. Dock vid sex olika tillfällen och hälften hade sirenerna på. Dvs 2 polisbilar och en ambulans. Så man kan ju funderar på vad som hänt idag egentligen. För det kan inte ha varit en lugn dag iaf!


Skulle passa på att handla lite och äta tänkte jag. Så jag passerade Maxi i Oskarshamn, Vet inte hur många Maxi, Coop och vad de nu heter i Växjö. Kan tala om att i skrivande stund har jag ännu inte handlat. Och det som ligger fem hundra meter bort stänger om tolv minuter. Tur man har lite extra i frysen och skafferiet. Nåja, blir iaf inget godis.

I morgon behöver jag packa och fixa lite. Blir 4 intensiva dagar med ett resande hit och dit. Och väldigt långa dagar. Tänkte fixa bilderna också. Så då får Ni veta mer om besöket. Nu skall jag dock ta kväll. Hoppas kunna komma upp tidigt i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar