Öland

Öland
Solnedgång

lördag 6 april 2013

Lat dag

Maken är iväg så varför göra mer än nödvändigt? Av mina planer för dagen blev inget av. Blev lite annat. Började med att skrubba diskbänken och vasken. När jag ändå var igång så rensade jag avloppet. Lär vi inte behöva göra om den närmaste tiden om ens någon mer gång.

En kortare promenad blev det också. Var nog bara ute i en dryg timme. Men solen den visade sig bara i förmiddags. Sedan gick den och vilade och dagen blev grå. Trist men sant. Hoppas solen har vilat tillräckligt och kommer tillbaka i morgon.


En bok har jag också hunnit med att läsa ut.  Hoppas hinna med en till i morgon. Mellan rundorna till tvättstugan. Kanske tom två böcker?? Min amerikanska chef som tar över dem efter mig är i Sverige tom tisdag. Och jag hoppas kunna skicka med henne ett gäng med utlästa böcker.

När jag ändå höll på att städa så tog jag badrummet också. Så nu är det rent igen. Var inte skitigt innan heller men nu är golv och väggar avkalkade igen. Fido's motion har jag sparat till maken. Han har eldat upp en av rishögarna eller om det var två idag. Är lite osäker på vad han tänker göra i morgon innan han kör hem. En sak är säker, det går ännu inte att köra traktor på tomten så veden ligger kvar.

Men smiter jag iväg till sängen nu så hinner jag läsa ett par kapitel redan i kväll. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar