Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 april 2013

Här pratar vi snabba leveranser

Min snälla amerikanska chef var och kollade om jeans till mig och maken innan hon kom till Sverige. Dock var våra storlekar slutsålda. Märket finns inte i Sverige. Dock har de en hemsida med webb butik. OCH de levererar över hela världen. Eller iaf till Sverige.

Så när jag kom hem efter jobbet i tisdags (förra veckan) la vi en beställning på  byxor till maken. Blev en tröja till honom och en till mig. Betalade och tänkte att då det skulle ta 3-6 dagar att få leveransen var det ingen ide att fundera på hur jag skulle kunna ta emot dem förrän denna veckan.


I fredags ringde det på dörren och utanför stod DHL med leveransen. Det tog alltså bara 3 dagar denna gången. Förra gången tog det 2 dagar. Vad jag gillar snabba leveranser. Nu ska jag bara betala tullen.

Nästa gång ska vi tänka till och handla allt vi behöver på en gång. Frakten är 50 dollar oavsett om vi beställer ett par eller tio par byxor. Inte för att vi lär köpa tio par på en gång men iaf. Dessutom lär det dröja innan vi behöver mer byxor.

1 kommentar:

  1. Bra med snabb leverans. Det verkar som du köper byxor mest hela tiden=)

    SvaraRadera