Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 3 april 2013

Hur man hittar

muskler man inte visste att man hade. Eller hur man bäst sysselsätter sig en påskdag. Maken och min bror hade fällt en del träd på påskaftonen när jag roade mig med Emma. Dock hade det börjat att snöa så de hade fått sluta. Kvar blev träd och ris på marken.





Denna hög var betydligt större när vi slutade men också mindre när vi började dra ihop det. Hämtade inte kameran förrän efter någon timme eller så.





Här hade vi redan fått undan det mesta riset samt hälften lite drygt av stockarna. De som inte skulle gå att flytta på enligt maken, flyttade jag på. Det som är för tungt att bära. De rullar man helt enkelt och får man bara lite fart på dem så är det tämligen enkelt dessutom.





Maken tar vattenpaus. Han behövde vila lite. Hälften av det som finns bakom honom låg där redan när vi började. Resten har vi burit/rullat dit.




Vagnen fylldes under långfredagen. Men det var för mycket snö och blött även innan det började snöa för att kunna flytta den. Men den är klar för att hämtas.




Endast denna stock blev kvar. Den är till viss delad men inte helt. Och så fick jag inte försöka rullar bort den för maken. Men resten ligger i bakgrunden.




Nu är det bara resten kvar. Och om några veckor börjar de med grunden?? Och behöver jag tala om att det fanns en del muskler jag hade glömt att jag hade?? En aning stel i måndags..... Dock mer tränad än jag trodde. Dvs jag trodde att jag inte skulle kunna röra mig alls. Men var förvisso seg men fullt rörlig!

2 kommentarer: