Öland

Öland
Solnedgång

söndag 29 september 2013

Skördemarknad

Har det varit nu i helgen på Öland. Hitintills har jag haft rätt tur. Ok på vägen hit i fredags var det bara 18 min kö till rondellen i Karlsro. Därefter flöt det till Glömminge sedan blev det kö igen. Dock rullande det iaf om än långsamt. Igår körde jag ifrån Öland när folket körde dit och tvärtom. Det var inte på folktomt men man kunde iaf nästan hålla hastigheten. Och då är det ok för mig.

Har denna gången bara stannat till i Rälla och i Köpingsvik. Det sistnämnda hade jag maken med. I Rälla köpte jag fyra pumpor modell för fönsterbrädor samt vindruvor. I Köpingsvik blev det ett armbandet. Jag gillade det, är dock osäker på om min plånbok gjorde detsamma. Men nu är det mitt iaf.


Om Ni ska besöka denna marknaden någon gång är det smart att planera vart man vill göra stopp. Undvik vänstersvängar så funkar det hyfsat samt tänk på att det finns 4 väderstreck och alla har de saker att se och /eller köpa. Beroende på vad Ni är sugna på.

Jag hoppas fåret med sina två lamm finns kvar nästa helg för dem har jag inte fotat än. Ville inte bli stående på en busshållplats för länge. Det var trots allt en jämn ström av bilar mest hela tiden.

1 kommentar: