Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 september 2013

Gick inget vidare idag heller.

Har hunnit med lite av det som var planerat för oktober men såg idag att jag har missat lite som skulle varit gjort nu i september. Frågan är om jag hinner fixa det i morgon och på måndag. Men med lite tur så. Ska till Göteborg i oktober igen. Dock sista halvan och bara en natt. Kunde man lita på SJ så hade jag sluppit en natt men det gör jag inte.


Smet från jobbet idag. Skulle kolla fler affärer efter ett blått nattlinne. Nope, finns inte. Rosa, vita ja alla färger utom blått tror jag. Åkte hem och hämtade maken. Sedan gick vi byn runt men hittade inget här heller. Gick hem igen. Har iaf slagit in det som redan är inköpt.


Emma ska ha pippi kalas, funderar på att klä ut mig till Fru Proseluskan.... eller vad hon nu hette. Det har jag kläder till. Så det skulle jag klara av men jag vet inte än. Kling och Klang hade ju varit rätt kul också men maken följer troligen inte med utan lär snickra på garaget om det inte regnar.


Nåja, nu är det sängdags. Måste fundera på skördefestivalen också. Den är nu i helgen på Öland. Kan vara riktigt mysigt om det inte är för regnigt eller kallt.....

2 kommentarer:

  1. Ja, Prussiluskan!! Du måste visa bilder sen!!!

    SvaraRadera
  2. Maskerad kan vara riktigt skoj! Själv har jag inte varit på någon på många år och jag var nog clown sist tror jag. Hemmasydd "dräkt" i grönt, rött o gult och med blommigt, rutigt o randigt. Så käck! ;) Och så in med stor kudde både på magen o baken. Inte helt smidigt att röra sig fram bland människor men skoj var det. Ha en fin helg!

    SvaraRadera