Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 september 2013

En kort sammanfattning av helgen

Jobbade hel dag i fredags. Därefter ett varv runt Öhr och en godisbutik där. Ligger nästan längs vägen om man tar hänsyn till en liten extra omväg på ca 20 min totalt. Var en bra ide. Slapp kön i rondellen i Växjö på detta vis. Kom när den höll på att försvinna helt.


Stannade till hemma hos föräldrarna för att lämna Tore's sked. Blev en kort pratstund också. Behövde dock komma till tomten hyfsat snabbt. Eller rättare sagt jag behövde besöka affären i Köpingsvik innan den stängde. Ville inte handla tidigare då det var lite kylvaror jag behövde.


Var dock rätt trött när jag väl var framme men tog ändå en avsynings runda i huset. Börjar bli mörkt tidigt nu upptäckte jag. Fick bli en tidig kväll då vi skulle möte vår KA tidigt på lördagen. Vi är så här långt nöjda med hur huset byggs. Men mer om detta kan Ni läsa i andra inlägg.


Blev en del vila och bara lite påhejande av maken. Dock stannade jag så länge att vi hann äta middag ihop. Kroppkakor från Eva's Kroppkakor. Har fortfarande öppet men numera bara torsdag till lördag. Förutom nästa helg då det är skördemarknad. Då har de öppet hela helgen.


Var hemma straxt efter åtta igårkväll. Passade på att tanka. Priset var iaf under 14kr och då gäller det att passa på. Idag har det varit tvättstugan för hela slanten. En promenad utan maken och en med honom när han väl kom hem. I vanlig ordning allt det där som behöver göras men inte märks förrän man låter bli att göra det. Allt det där tråkiga har jag också hunnit med idag. Men nu tänker jag ta kväll. Känner mig allt lite trött. Kanske beror på att jag vaknade före 06,00?? Även om jag somnade om en timme.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar