Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 september 2013

Det gick!

Jag var på jobbet nästan en halvtimme tidigare än vanligt. Hann fixa det som behövdes innan mötet. Mötet gick smidigt nu ska vi se hur mycket verkstad det blir, så det inte bara var prat. Kom iväg i tid också. Jobbade dock lite från telefonen men inte värre än det det kändes ok.


Hann ta ett varv med Fido, fixa gratängen och lite annat småfix innan mamma, syrran och lille Tore kom. Han var på ett strålande humör. Iaf tills det var dags att åka igen. Dvs sovdags för Tore. De tog körningen under hans sovperioder. Det tar rätt lång tid att köra hit. Lille Tore kryper inte än men han tar sig fram ändå även om det inte blir rakaste vägen.


Maken kom hem med en stor bukett med gladioler. Min favoritblomma, han ligger på plus ett tag framöver nu. En kompis kom också och vi pratade bort ett par timmar. Hon passade på att ta barnledigt och gick när hennes minsta borde sova. Henne bjöd jag på resterna av tårtan samt nybakad kladdkaka.


Av lunchen blev det så pass mycket över att det blir två matlådor. Ingen sallad till lunch denna veckan med andra ord. Eller rättare sagt resten av denna veckan. I af om jag får båda. Å andra sidan tar maken den andra så tar jag köpelunch på fredag. Brukar ju ha mat med mig så ibland kan jag väl vara värd lunch från matsalen? Fick en shaker så nu kan jag få med mig smoothies till jobbet. Är gott till frukost så det blir det också i morgon.


Men nu är det dags att tänka på sängen. Inte för att jag tänker börja mycket tidigare men med möten i nästan två dagar och en ledig dag lär högen med jobb som väntar inte vara nådig. Blir intressant om jag hinner ikapp redan i morgon eller om jag behöver delar av fredagen också. Men det finns ett par deadlines i morgon. Känner inte heller för att jobba längre än till 17, det kan jag dock vara tvungen till för att hinna. Ner i sängen med mig med andra ord.

2 kommentarer: