Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 september 2013

Att bygga hus på avstånd

Vi bygger ju ett hus som vi ska ha till fritidshus. Iaf tills pension eller något. Ok maken funderar på att se om han inte kan få jobb så han kan bo där på heltid. Jag trivs på mitt nya jobb och har svårt att se att jag kommer att bo där permanent innan pension. Men det var inte det jag tänkte ventilera här utan vårt hus och den total entrepenör  vi har valt.

Här har den som tapetserade tänkt till och gjort det extra bra.

Vi valde inte det billigaste utan det som passade oss bäst. Det var absolut inte det dyraste, tvärtom men inte heller det billigaste. För de som var billigare funkade inte alls. Så efter en hög dividerande och offerter valde vi ett Götene pakethus. Så här långt måste jag ändå säga att de har varit toppen. Visst har det funnits lite småsaker här och där men allt har fixats utan några större diskussioner.

Sovrummet

Egentligen har vi inte haft rätt att gå in och titta samt fotografera var och varannan helg. Har aldrig varit några problem. Det har dessutom varit en bra ordning på bygget mest hela tiden. Iaf när vi varit där. Samtliga hantverkare som varit inblandade har varit noga med sitt jobb. Inom mitt tidigare yrke hade vi sagt yrkesstolthet. Attans vilken hög kvalité det har varit på det mesta. Av det jag kan bedöma som knappt kan skillnaden på spik och skruv.

Det enda vi kan klaga på. Avrinningen på garageplattan. Först skulle vi inte ha avlopp och då skulle lutningen ha varit mot garageporten. Men den kommer att hamna där jag står och tar kortet.

Även konstruktion och material har hållt hög kvalité. Med detta inlägg vill jag egentligen bara tacka Götenehus för ett bra jobb och ett trevligt samarbete. Nu hoppas jag bara att det fortsätter de sista veckorna.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att det funkat så bra, man har ju blivit lite skrämd efter programmet Fuskbyggarna...

    SvaraRadera