Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 12 september 2013

Då var det snart helg igen.

Hann och få det viktigaste gjort idag. Hann påbörja det som måste vara klart till lunch i morgon också. Slutade nästan i tid också. Fast skulle jag en dag gå hem exakt när jag slutar så hamnar jag i en lång kö innan jag kommer ut på 25-an. Då jobbar jag hellre en 10-15min längre än står i en bilkö.


Dock har det inte blivit många knop gjorda när jag väl kom hem. Vet i katten om jag ens har gjort något vettigt. Höll på att somna i fåtöljen. Blev lite rester från igår till kvällsmat eller vad jag ska kalla det. Eller mat och mat, ett ägg och en nektarin och så lite dajmtårta. Men hu så sött det var när man var hungrig.


I morgon lär det bli en hyfsat lång dag. Behöver bli klar med en del och samtidigt måste jag stöka undan en hel del inför nästa vecka. För då är jag iväg halva veckan och ska jag inte drunkna när ag kommer tillbaka gäller det att det är så tomt det kan vara när jag lämnar i morgon.


Men det får allt bli lite gjort här hemma i morgon när jag kommer hem. En massa tråkiga måsten. Eller måsten och måsten men ska blommorna tex överleva behöver de vatten. Skulle behöva byta ut blommorna i balkonglådan också. Fast gör jag det i morgon eller på lördag måste jag veta att det regnar minst en dag i början på nästa vecka.......


Nope denna regniga tråkiga dag ska snart få ett slut, behöver upp hyfsat tidigt i morgon också. Det värsta med tidiga morgnar är att det ger tidiga kvällar också. Men lite sol i morgon skulle inte göra ont. God natt.


1 kommentar:

  1. I Stockholm har vi haft, och har, sol och sommar hela veckan!!

    SvaraRadera