Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 mars 2012

Vacker dag

Har varit en helt underbar dag idag också. Fick paketet med änglar till Monckan. Köpte en henne två i förra månaden. Nu hoppas jag bara att hon inte har dem. Och att de faller i smaken.



Monckan, jag hoppas du har min e-mail adress kvar.

Det har varit helt underbart ute idag. Men nu får stövlarna åka undan. Det är bara för varmt! Och frågan är om det inte får bli kappan ett tag nu. För täckjackan är väl varm den också. Men jag har den väl öppen i veckan som kommer. Och blir det inte kallare så plockar jag undan den nästa helg.


Nu ser jag fram emot att se fler blommor komma upp lite här och var. Man kan iaf se på björkarna att de börja få lite färg på grenarna. Inte löv men de är inte lika gråvita längre utan börja bli lite mera brunröda. Och lövknopparna börja bli stora. Ser fram emot våren nu.






Har haft en underbart lat dag. Fast jag funderar på om jag inte skulle gå till affären igen och köpa lite glass. Å andra sidan har jag allt jag behöver till att göra chokladpudding hemma. Och det är inte lika långt till köket som till Maxi. Å andra sidan är det glass jag är sugen på.......

3 kommentarer:

  1. Bra att du gottar dig mellan varven :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill också se blommor. -14 här nu

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Paketet har kommit, det kom igår :)
    Underbar ängel, har inte den o har inte sett nån liknande heller!
    Fint halsbandet oxå :)
    Nu till betalningen, hur mycket blir jag skyldig?
    Din mailadress har jag tappat bort, vill gärna ha den såklart :)

    Ha en fin dag Stort tack o Kram

    SvaraRadera