Öland

Öland
Solnedgång

lördag 10 mars 2012

När man har oväntad tur.

Heller hur ska man se det. Jag fick/vann lite present kort som jag valde att ta för Hemtex. Har sprungit in och ut i den butik som finns här på orten men inte hittat något som jag velat ha. De gånger maken har följt med har vi varit ute fortare än fort.

I går medan maken var på Guldfågel Arena, passade jag på att smita in på Modegallerian och Flash. Hittade en klänning jag ville ha när jag var i Östersund men då orkade jag bara inte bära. Tänkte att med lite tur skulle den finnas i Kalmar också. Det gjorde den. Nu håller vi tummarna för att den sitter bra på mig! För prova gillar jag inget vidare....






Tillbaka till Hemtex, efter Flash och efter att maken hade varit på arenan så möttes vi på Hemtex. Jag hann in före honom och hittade ett duschdraperi jag vill ha. Dock kan jag inte hitta minsta defekt på det jag har. Hmmm. Det jag såg på Hemtex,  har vass som växer nerifrån och uppåt. Ger alltså en illusion av att man står i vassen och duschar. Tror jag ska önska mig det i present. Måste bara komma på varför maken ska ge mig en present först.

Hittade iaf gardinlängder i går som både maken och jag gillade. Fanns i vitt och beige, vi valde de beige. Hade då pengar kvar på mina presentkort. Det skulle räcka till två mörkläggningsgardiner. Egentligen behöver vi 4 men bättre att starta med två och testa än att lägga 1600 och upptäcka att det inte funkar alls!

Kom till kassan och blev frågade om vi var medlemmar.
-Nej det var vi inte.
-Ville vi bli det? -
-Varför då?
-150kr rabatt per mörkläggningsgardin.
Vi köpte 4 på en gång! Totalt betalade jag inte ens 200 kr för gardinerna. Nu måste jag bara sortera ut lite andra. Tror jag har en del panellängder som ligger i hyllan. De vill troligen min mor ha. Och då är ju lite till borta........


Mörkläggningsgardinerna är svarta. Men jag hade inte hjärta till att stänga ute solen nu när den väl lyste så underbart.

2 kommentarer:

  1. Det var en bra rabatt att få för att bli medlem.
    Snygg klänning!

    SvaraRadera
  2. Oj, vilken tur du hade i dag. Min dotter bär också hit gardiner hon inte vill ha, så jag får nog bära iväg mina till loppis. Hennes är ju nya för mig.

    SvaraRadera