Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 8 mars 2012

Bakslag

Nu har vi haft riktigt bra väder i flera dagar. Man har sett hur det har börjat att hända saker i rabatter och trädgårdar. Fåglarna har sjungit för fullt. Och hoppet om en vår snart har blivit starkare för var dag.

Men aldrig får man vara glad någon längre tid. Vaknade i morse och världen var åter igen vit. Det hade väl inte varit så farligt om det bara hade slutat att komma ner mer hela tid. Okej, det har nog inte fallit något de senaste 45 min.

Frågan är om detta var det sista bakslaget eller har vi fler att vänta? I morgon ska det bli regn och man kan redan nu höra hur det slaskar när bilarna passerar. Det är inte slask eller blask jag vill ha. Jag vill ha gröna gräsmattor, blommor i rabatten, fågelsång från buskar och träd.

Sedan skulle jag inte gråta om jag kan plocka undan tjocka jackan och de varma stövlarna. Frågan är om man vågar göra det redan till helgen? Plocka undan det allra mesta iaf.....


Det var visst internationella kvinnodagen idag. Kollegor söderifrån lät meddela detta. Men jag gör nog som vanligt. Nyttjar denna dag som alla andra. Rätt hemskt att man ska behöva ha en kvinnodag.

4 kommentarer:

  1. Vi klarade oss undan snön den här gången, tack och lov.

    SvaraRadera
  2. Här får vinterkläderna hänga med ett bra tag till

    SvaraRadera
  3. Ibland går det att skippa tröjan under vinterjackan.

    SvaraRadera
  4. Inte så kul med bakslag. Flora var i alla fall glad på vår promenad i snön:))
    Den vita katten som du har på bild påminner mig om vår vita Sussi vi hade som barn. Ann-Christin och jag körde henne i dockvagnen.
    Ha det bra Kram

    SvaraRadera