Öland

Öland
Solnedgång

lördag 3 mars 2012

Snillen spekulerar

När man är trött, sliten och egentligen kanske skulle ha gått och lagt sig. Då brukar det inte behövas mycket för att roa en. Onsdagskvällen var en sådan kväll. Nu skulle vi resa dagen efter och jag hade bara möte på eftermiddagen. Kunde alltså kosta på mig att ta ett glas vin.


Reste tillsammans med en leverantör. Och då brukar jag vara rätt noga med att hålla mig till vatten eller juice. Men undantagen bekräftar ju reglerna eller hur det nu heter. Vi hade även en skål med nötter till.






Som tyvärr hade en och en annan sur nöt. Först trodde vi att vi hade fått gamla sötmandel eller något. Men då vi båda jobbar med kvalité, var ju tvungna att utreda det hela. Jo det fanns mandel som smakade surt men det gjorde även nu och då de andra nötterna också! Fått gamla nötter? Eller var vinet fel till dem?





Fast med vissa nötter funkade det ju riktigt bra och det hela behövde lite djupare utredning. Och det tog oss närmare 2 timmar och var sitt glas vin med olika smak innan vi kom fram till lösningen! Nötterna var saltade med citronsalt eller något! Det var saltet som var surt inte nötterna!!





Hur kan man salta nötter med citronsalt?? Nåja lär inte bli fler nätter på det hotellet iaf! Var det inte barn som skrek halva natten så var det folk som slog i dörrar eller tappade saker hårt. Och jag vill gärna sov om natten.

3 kommentarer:

  1. Skönt att ni kunde reda ut problemet. Det hade säkert varit lika svårt att sova om ni inte löst det, som det blev av de skrikande barnen. Två gnagande saker är bara en för mycket.

    SvaraRadera
  2. Skrikande barn är tortyr

    SvaraRadera
  3. Några glas vin löser de flesta problem

    SvaraRadera