Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 27 mars 2012

Det finns bra ställen också!

Blev ju rätt så rejält lack i lördags. Igår fick jag för mig att maila ytterligare tre ställen här för att kolla om de vill hjälpa mig att komma igång. Tog inte många timmar innan jag hade fått svar att jag var varmt välkommen :)

Nu måste jag fundera vart jag helst vill gå. Men det lutar åt stället som även har Power Yoga.  Å andra sidan kan man alltid provträna på alla tre och sedan bestämma sig. Vill ju ha bra bemötande och helst lediga maskiner för jämnan.

Men en promenad får det allt bli till dessa ställen. Troligen redan i morgon. Gäller ju att passa medan man ännu har lust. Latmasken lär nog göra sig gällande alldeles för tidigt iaf. Har tur. Det närmaste stället liggger 1.2 km från ytterdörren och sedan är nästa ställe tvärs över gatn från det första och det sista ca 500 meter längre bort. Kan det bli bättre?? (Skulle vara att ha haft träningskläderna på rätt plats då.)



Ute går det framåt med stormsteg. Har dock upptäckt att min mobilkamera ger inget vidare bilder. Eller är det jag som inte kan med den. Men som Ni kan se på bilden blir inte skärpan något vidare bra. Nåväl om vädret blir som utlovat så kan kameran få följa med på min lilla turne i morgon.

Skulle kanske ta långa rundan hem? Och längs Lagan. Borde kunna bli bra bilder nu när blommor och gräs börja ta fart. Får vi de 12-15° vi är lovade dessa dagar kanske tom löven börja slå ut? Eller är jag för optimistisk då?

Ikväll är det iaf knyppling. Måste bara kolla med kursledaren om det är sista gången eller näst sista gången. Hoppas bli klar med med juleljus. Lite fel säsong men då kanske det blir klart till jul? Monterat också. Själva knypplingen brukar gå rätt bra men det är efterarbetet jag gärna överge..... Nåväl den dagen den sorgen. Nu mot knypplingen!

1 kommentar:

  1. Vilken tur att du har fler gym i närheten. Någon borde passa. Mobilkameror brukar inte vara så mycket att hurra för. På första bilden skulle jag gissa att du har haft mobilen för nära blomman, den ser inte ut som om kameran har kunnat få fokus

    SvaraRadera