Öland

Öland
Solnedgång

söndag 11 mars 2012

Söndag kväll

Nu är tvättkorgen gapande tom. Iaf tills jag går och lägger mig. Har spillt på tröjan så den hamnar där redan i kväll. 5 maskiner tvätt blev det. Allt torrt, ihop vikt samt placerade på sina platser. Har dock inte putsat fönster och bytt gardiner idag. Men det kommer en helg i slutet av nästa vecka också.

Maken motionerade Fido åt mig så ev dammråttor finns det inga. Jag dammade av det värsta. Dvs jag har fuskat. Har inte plockat ur en enda dvd film och dammat bakom dem i hyllan. Tog bara öppna ytor, tavlor och fönsterhyllor.

Har inte bakat några bullar heller. Men det blir bättre att göra det nästa helg. Eller en kväll i veckan. Dock inte tisdag för då ska jag knyppla. En annan dag i veckan kanske. Får se hur mycket det blir på jobbet. En full dag med massor av spring, då saknar jag ork.

1-a paret jeans är nu sålt på tradera. Fick igen pengarna jag betalade för byxorna. Slängde ut det andra paret, hoppas det går att sälja dem också. Men lite tur kanske man kan ha? Eller har jag redan förbrukat den? Nåja, det återstår att se.

Ikväll återstår bara att vattna blommorna. Borde fylla i en hälsodeklaration också. Har skickat in om uppgradering av nuvarande. Kanske kan vara lika bra. Men sedan är det kväll för mig. Fast jag gör väl som jag brukar. Förbereder så mycket som bara går inför morgondagen. Alltid skönt att ligga några minuter längre.

Nu säger jag god natt!






Sålda byxor

3 kommentarer:

  1. Vad roligt att det gick bra på tradera, hoppas det går lika bra med dom andra jeansen.
    Natti natti...

    SvaraRadera
  2. Riktiga Jeans säljer världen över :)

    SvaraRadera
  3. Kan tänka mig att jeans går bra på Tradera

    SvaraRadera